Je gaat nu het volgende product bestellen

weet je het zeker?

bestellen

Tuinontwerp Dubbelgroen

Tuinontwerpwinkel Dubbelgroen heeft op ontwerpgebied een gevarieerd aanbod. Het kan daarbij gaan om de grote lijnen: de indeling, een nieuwe bestrating of beplanting. Misschien wilt u iets aan de tuin toevoegen, bijvoorbeeld een kinderspeelplek, een rosarium of een kruidentuin. Het eerste gesprek is gratis. Uw wensenlijst vormt de basis voor een drietal schetsen. Na een uitvoerige bespreking kiest u het uiteindelijke ontwerp. Dit wordt uitgewerkt. Ook de beplanting kan eventueel worden meegenomen, hiervoor wordt dan een aparte beplantingstekening gemaakt. U bent vrij om het ontwerp zelf uit te voeren, of een erkend hoveniersbedrijf in te schakelen.

Bij Jan Schep staat niet alleen de bloem centraal, maar ook de vorm van de takken, het verschil in hoogte en het samenspel met harde materialen. Voor de aanleg van uw tuin kan hij bemiddelen bij een erkend Hoveniersbedrijf. Daarbij kan hij erop toezien dat het ontwerp ook naar wens wordt uitgevoerd. U bent natuurlijk ook vrij om zelf de aanleg te verzorgen. 

In de winkel vindt u kwaliteitsgereedschap, cadeauartikelen en alle tuinbenodigdheden voor de stadse tuin. Dubbelgroen verkoopt gereedschap van Sneeboer, De Wit en de unieke tuin cadeau artikelen en concepten van Esschert design. En natuurlijk verkoopt Dubbelgroen ook zaden en bollen van o.a. De Bolster (biologische zaden) en Oranjeband en sinds 2012 ook snijbloemen en decoratieve takken. In het seizoen zijn er kerstbomen en eco-kerststukken.

10% korting

Donderdag t/m zaterdag van 10-18 uur of op afspraak
Czaar Peterstraat 95, 1018 PD Amsterdam
(020) 772 28 65
info@dubbelgroen.com